Bart volgde zijn opleiding aan de Gelato University in Bologna. Vandaar dus Italiaans ijs ;-)
Dit houdt in dat er bijna geen room wordt gebruikt maar vooral melk.
Bovenal houden we de Point-Rouge principes ook hier goed in het oog:
Pure, verse ingrediënten, geen mixen, smaak- of kleurstoffen.
Tijdens de zomermaanden kan je aan onze ijstoog aanschuiven voor een bolletje ijs naar keuze.
Tijdens de wintermaanden, kan je onze smaken verkrijgen in éénpersoonspotjes en per liter.
Ijstaarten zijn op bestelling.

€4,00/p
Exotique
IJSTAART
-Exotique
(mango/passievrucht/sinaas/
banaan/ananas - 40% fruit)
-Framboos (40% fruit)
-Fior di latte (vergelijkbaar met vanille)

PrALiné
IJSTAART
-Praliné (Callebaut)
-Gezouten Caramel
-Fior di latte (vergelijkbaar met vanille)
-Italiaanse gebrande merengue
Orangette
IJSTAART
-Chocolade (Callebaut)
-Stracciatella
-Sinaasappel
